Sangskriver Camps € what€s all the buzz about?

Fri May 11th 15:00-16:00 | Room 4

Mange producere og sangskrivere har stor glæde af at deltage i danske eller internationale sangskriver camps. Vi har samlet et panel af eksperterne, der laver flere camps om året eller sender sangskrivere til camps i udlandet. Tre af de danske arrangører af camps diskuterer hvad man skal have med i bagagen, hvad kravene er til deltagerne, om de uskrevne regler, om de helt faste regler og retningslinjer som alle deltagere følger – og naturligvis om arbejdet efter campen. Hvad bruges sangene til, hvordan arbejder man med at få dem placeret hos artister.

Mød: Christian Fløe Svenningsen (GL Music), Rewan Riko (Seeloya / Aarhus Calling / SLING publishing) og David Tholander (Tigerspring). Moderator: Marcus Winther-John (sangskriver / musiker)

Panelet er arrangeret af Musikforlæggerne i Danmark i samarbejde med Promus & SPOT+

Christian Fløe Svenningsen

Partner og publishing-director, GL Music Entertainment A/S
Christian er partner og publishing-director hos GL Music Entertainment A/S, der de senere år har markeret sig som et af de mest markante musikselskaber på det danske og skandinaviske musikmarked. Selskabet har aftaler om flere end 300.000 copyrights i Skandinavian på store internationale artister som Justin Bieber, Kanye West, Johnny Cash og Elvis. På publishing-siden har selskabet markeret sig med sub-aftaler i store dele af verden, hvor der udover arbejdet med rettigheder også lægges stor vægt på arbejdet og udviklingen af kommerciel sangskrivning.

Marcus Winther-John

Sangskriver
Marcus Winther-John er en af Danmarks mest produktive sangskrivere. Han har skrevet sange til udgivelser med en lang liste af danske artister herunder Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Mads Langer og Christopher. I de senere år har Marcus’ sange også fundet vej op ad de udenlandske hitlister med topplaceringer i bl.a. USA, Tyskland, Korea, Spanien og Japan og hans sange kan ligeledes høres i en lang række film og tv-sammenhænge. Marcus er i øvrigt forfatter til bogen ’Skriv hits & sælg dem’.

David Tholander

Hovedansvarlig for Sync-afdelingen, Tigerspring
David Tholander er hovedansvarlig for sync afdelingen hos det danske musik- og publishingselskab Tigerspring, og arbejder lokalt og internationalt med selskabets katalog. David Tholander og Tigerspring har leveret musik til store internationale kunder som Google, Victoria Secret og Carlsberg og til en lang række store internationale film- og TV-produktioner. Derudover arbejder selskabet også med artister som Choir of Young Believers, Phlake, ANYA, MATTIS og Rhys.