Festivalbillet - alle dage

Pris er eksl. gebyr.
575,- (UDSOLGT)
  •  
  • Giver adgang til musikprogrammet alle dage.

Fredagsbillet

Pris er eksl. gebyr.
300,- (UDSOLGT)
  •  
  • Giver adgang til musikprogrammet fredag.

Lørdagsbillet

Pris er eksl. gebyr.
300,- (UDSOLGT)
  •  
  • Giver adgang til musikprogrammet lørdag.

SPOT+ BILLET – KONFERENCE OG NETVÆRKSARRANGEMENTER

Læs billetinformation og særlige vilkår.

SPOT+ inkl. musik

Pris er eksl. gebyr.
870,- (UDSOLGT)
  • Giver adgang til SPOT+ og musikprogrammet alle dage.

SPOT+ eksl. musik

Pris er eksl. gebyr.
545,- (UDSOLGT)
  • Giver adgang til SPOT+ fredag og lørdag.

SPOT+ fredag

Pris er eksl. gebyr.
485,- (UDSOLGT)
  • Giver adgang til SPOT+ fredag.

SPOT+ lørdag

Pris er eksl. gebyr.
485,- (UDSOLGT)
  • Giver adgang til SPOT+ lørdag.

Billetinformation og særlige vilkår:

Billetpriser for festival (i kr. og eksl. gebyr)
Decemberpris (1. dec. – 31. dec): Flerdages: 475,- / Flerdages inkl. plakat: 525,- / Enkeldage fredag el. lørdag: 245,-
Ungdomspris U25 (1.dec. – 31. marts): Flerdages: 345,-
Early Bird-pris (1. januar – 31. marts): Flerdages: 525,- / Enkeltdage fredag el. lørdag: 275,-
Normalpris (1. april – 12. maj): Flerdages: 575,- / Enkeltdage fredag el. lørdag: 300,-

Billetombytning
Billetter ombyttes til armbånd i SCC Arkaden under festivalen.

Åbningstider:
Torsdag: kl. 16:00 – 22:00
Fredag: kl. 13:00 – 23:00
Lørdag: kl. 13:00 – 23:00

Til koncerterne på Tape onsdag er der adgang mod fremvisning af gyldig flerdagsbillet til SPOT.

Ændringer af programmet
Der tages forbehold for eventuelle ændringer af programmet i form af aflysninger, ændret spilletidspunkt og – lokation. Hold dig opdateret via vores hjemmeside eller på app’en.

Ungdomsbillet
Personer med ungdomsbillet skal dokumentere med billede-id, at de på startdagen for festivalens hovedprogram, fredag 11. maj 2018, ikke er fyldt 25. år. Billetterne sælges i begrænset antal frem til 31. marts.

Billet med plakat
Ved køb af denne billet-type, tilsendes SPOTs officielle festivalplakat. Plakaten er lavet af den aarhusianske grafiker Asger Kjærholm. Dette tilbud gælder kun i perioden 1. – 31. december 2017.
Plakaten sendes i beskyttet rør med PostNord som maxibrev den efterfølgende hverdag for modtagelsen af bestillingen. Porto er inklusiv i prisen. Forvent leveringstid efter Post Nords bestemmelser. Bestillinger modtaget senere end torsdag 21. december 2017 sendes onsdag 3. januar 2018.

Børn
Børn under 12 år har gratis adgang, hvis de er i selskab med en voksen.

Refundering af billetter
Købte billetter kan kun refunderes i tilfælde af aflyst festival. Billetter refunderes automatisk af Safe Tickets.

Handicapledsagere
Ved køb af almindelig billet/ungdomsbillet og fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan handicappede gratis få en ledsager med til festivalen. Ved ankomst til festivalen vises ledsagerkortet ved den almindelige billetombytning, hvor ledsageren vil modtage et armbånd svarende til den købte billet – medmindre andet er aftalt skriftligt med SPOT Festival inden festivalens start. I tilfælde af, at forskellige ledsagere benyttes på forskellige dage, kontakt da SPOT mht. speciel aftale.

Festivalens scener har begrænset kapacitet
SPOT Festival er en primært indendørs festival, som bruger Aarhus’ mange spillesteder og kulturhuse til at gennemføre koncerter/filmforevisninger/etc.
Med plads til alt fra 50 til 3.000 personer har de forskellige venues meget forskellige publikumskapaciteter, og SPOT kan derfor ikke garantere adgang for alle billetkøbere til alle koncerter. Mød op i god tid før start på den enkelte koncert/talk/etc., det øger chancen for at komme ind betragteligt. Det er ikke muligt at reservere plads til koncerterne.

Special- og gratis-arrangementer
Til en række specialarrangementer i forbindelse med SPOT kan tilmelding forud eller tilkøb af særlig ekstra-billet til specifikke arrangementer være nødvendigt. Der vil under festivalen også være åbne arrangementer, hvor der vil være fri adgang – også for personer uden billetter.  Her giver en festivalbillet ingen særlige rettigheder i forhold til adgangsforhold til arrangementet.
I tilfælde af ovenstående specielle adgangsforhold, vil dette fremgå tydeligt af de enkelte programbeskrivelser på her på siden.

Events onsdag, torsdag og søndag
Festivalens hovedprogram finder sted fredag og lørdag, men allerede onsdag og torsdag vil der være events og arrangementer på programmet – hovedsageligt arrangeret af en række eksterne arrangører. Flere af disse arrangementer vil være med fri entré. I visse tilfælde kræves der SPOT-armbånd. Her er det kun armbånd til alle dage der kan benyttes – altså giver et armbånd kun til fredag eller lørdag ikke adgang til disse arrangementer onsdag og torsdag. I visse tilfælde kan der købes billet i døren eller hos arrangøren selv.