Meet The Talent

Fri May 11th 10:00-12:00 | Room 11

– på SPOT+ 2018

Med Meet The Talent søger vi at ”koble” primært nye bands og solister sammen med en række danske branchefolk og dermed være med til at åbne dørene for nye samarbejder.

Meet The Talent har igennem årene givet konkrete kontakter og aftaler for en lang række musikere, så derfor byder nu vi velkommen til endnu en runde under SPOT+ i 2018.

Vi åbner for ansøgningerne onsdag 4. april – og som sædvanlig er det ”first come – first serve”. Dog er der senest deadline, mandag 23. april.

Hvis du ønsker at deltage, så send os en ansøgning via email med et par linjer om band/projekt, samt links til FB, web og musik og fortæl os hvem man du ønsker at mødes med til: info@promus.dk

Mød: Martin Rintza (Luger), Emilie Pil, Patrick Christensen & Christian Backman (Sony Music), Stefan Cristopher Petersen (Phlake Mansion), Rasmus Damsholt (ATC Management), Mette Zähringer (Iceberg Music Group), Bo Andersen (Skandinavian), Laurits Bejder Klausen (The Bank), Stefan Facius (Heartbeat Management), Mathias Binder (PDH Music), Rune Rasmussen (ArtPeople), Hans Emil Hansen (Beatbox Booking), Søren Juncker, Alexander Ash Pedersen og Maria Borg (Disco:Wax & No3), Stefan Gejsing (Rosklide Festival) og Nick Foss (Mermaid Records).

 

Deltagelse i “Meet The Talent” kræver adgang til SPOT+.

 

Præsenteret af Promus & SPOT+

Rasmus Damsholt

Artist Manager, ATC Management
Rasmus Damsholt blev bachelor i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2016. Umiddelbart herefter startede han sit eget managementfirma med blandt andre artisterne Chinah, Lowly og Sekuoia. I 2017 trådte Rasmus ind i engelske ATC Management, som bl.a. råder over artisterne PJ Harvey, Nick Cave, Faithless og mange flere. Rasmus driver i dag ATC's nordiske kontor i København, sideløbende med fortsat at være manager for sine egne artister, nu under ATC paraplyen.

Stefan Cristopher Petersen

Manager
Fuldtidsmanager for henholdsvis Phlake og School of X. Stefan har en fortid som talentchef hos nordens største influencer- og mediehus Splay Networks, og er tidligere productmanager hos Warner Music Danmark. Foruden sit daglige arbejde med Phlake og School of X, lancerer Stefan som co-founder og bookingchef festivalen HOPS, som vil finde sted i Maj 2018. Stefan er uddannet i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium i København

Laurits Bejder Klausen

Publisher, The Bank
Laurits startede hos musikselskabet The Bank i 2015 og har brugt de sidste tre år på at opbygge selskabets publishing-roster. Laurits arbejder med artister som Hugo Helmig, Vera, AV AV AV og EloQ og sangskrivere som Anders SG og Anders Bønløkke (Thanks og Alphabeat), Emil Falk (Hugo Helmig, Christopher), William Asingh (Vera, Liss, MØ), Andreas Krüger (Gulddreng, TopGunn).

Martin Rintza

Agent, Luger Denamrk
Martin Rintza startede sin karriere i 2010 med at promote shows for upcoming artister i København, blev efterfølgende ansat hos Merger Management optaget på Music Management-uddannelsen i København og gennemførte i 2013 et praktikforløb hos Coda Music Agency. Herefter blev han en del af agenturet Skandinavian CPH (senere Birdseye Agency) fra i 2014-2018 og opbyggede artister som Chinah, Phlake og Jada. I 2018 skiftede Martin til Luger Denmark sammen med agenten Sarah Sølvsteen. Luger Denmark repræsenterer artister som Lykke Li, MØ, Goat, WhoMadeWho og mange flere.

Hans Emil Hansen

Booker og promoter, Beatbox Booking
Hans Emil Hansen har siden 2011 været booker og promoter hos Beatbox Booking og før det som en del af Tigersprings bookingafdeling. Hans Emils musiksmag er genre-blind - ifølge ham er det vigtigste, at der er nerve og nødvendighed i musikken og at den bliver kommunikeret med ærlighed og indlevelse.

Stefan Facius

Partner og manager, Heartbeat Management
Stefan er partner i Heartbeat Management, hvor han er manager for bla. ANYA, Carpark North, Jacob Dinesen, Go Go Berlin, Lydmor, Northern Assembly m.fl. Stefan har derudover arbejdet som booking agent i 14 år og har derfor stor erfaring inden turnéaktivitet i ind og udland. Heartbeat Management arbejder primært med artister med internationalt potentiale og samarbejder med labels, agenturer, managements, publicister over hele kloden.

Bo Andersen

Booker og manager, Skandinavian
Bo har siddet på sin post som booker og manager i over 32 år - først på Aarhus Musikkontor, der sidenhen blev til Skandinavian. Bo har været med til at forme udviklingen af den danske livescene som booker og manager for et af landets mest betydningsfulde bands fra 80erne og helt op til i dag, nemlig TV-2. Sideløbende er det også blevet til succesfulde samarbejder med artister som Hanne Boel, Kashmir, Dicte, Fielfraz, Julie Berthelsen, Saybia, Mads Langer og Aura.

Mette Zähringer

Ejer, Iceberg Music Group
Mette Zähringer har mere end 30 års erfaring i den danske musikbranche, hvor hun har arbejdet i de fleste funktioner indenfor pladeselskab og musikforlag. Mette har haft stor succes med sit arbejde med artister som bl.a. Scatman John, Dúné, The Blue Van, Tim Schou, Code Elektro og Nice Little Penguins som partner og VP for Iceberg Music Group. Et af Mettes mange fokusområder er det store marked for synkronisering af musik til film, TV, reklamer og spil, og her har Iceberg Music Group i den grad førertrøjen på herhjemme med store internationale placeringer i amerikanske film, TV og reklamer.

Nick Foss

Partner, medstifter og head of A&R, Copenhagen Records
Nick startede sin karriere på Medley Records og blev efterfølgende head of A&R på EMI. Sidenhen partner og medstifter, samt head of A&R på Copenhagen Records. Sammen med kollega og labelmanager, Mik Christensen, startede han Mermaid Records, der i dag er en del af Sony Music Denmark. Nick har i sin karriere stået bag udgivelser som D-A-D, Back To Back, Dizzy Mizz Lizzy, Go Go Berlin og Rasmus Nøhr.

Mathias Binder

Booking agent og artistmanager, PDH Music
Mathias Binder er booking agent og artistmanager hos PDH Music. Han arbejder bl.a. med de SPOT Festival-aktuelle artister Artifact Collective, RoseGold, Molina og hiphopkollektivet RigForEvigt. Udover hverdagens samarbejde med landets spillesteder, festivaler og pladeselskaber er en vigtig del af arbejdet udviklingen af bureauets palette af nye artister. PDH Music har 15 ansatte og i runde tal 70 artister på rosteren. PDH Music producerer mere end 1000 koncerter om året.

Christian Backman

Kreativ direktør, Sony Music
Christian Backman er kreativ direktør på Sony Music, men har også en fortid som kreativ direktør og stifter på Copenhagen Records. Hans karriere startede i 1994 i promotion afdelingen på det daværende EMI-Medley og skiftede i 1999 fra promotion til A&R. Han har signet nogle af de sidste 2 årtiers største successer i Danmark herunder Lukas Graham, Clara, Jonah Blacksmith, Nik & Jay, Mads Langer, Scarlet Pleasure, Alexander Oscar, Node, Burhan G, Noah, Saveus, Alphabeat, Nephew, Spleen United og mange

Emilie Pil

A&R trainee, Sony Music
Emilie er A&R trainee hos Sony Music med ører for pop, R’n’B og urban-genren. Hun har fokus på upcoming artister og producerne bag. Emilie har kun været i musikbranchen i lidt over et år, men gør sig allerede store armbevægelser i takt med høje ambitioner og et produktivt drive. Har grundet en baggrund som grafiker også en stærk visuel tilgang til det samlede musikalske produkt.

Patrick Christensen

A&R Manager , Sony Music
Patrick Christensen er 25 år og har trods sin unge alder stor erfaring. Inden han blev ansat på Sony Music var han aktiv musiker og turnerede i både ind- og udland. I dag er han tilknyttet BMG Germany som sangskriver, hvilket giver ham en unik erfaring i sit arbejde med A&R. Patrick er på udkig efter ’den gode sang’ på tværs af genrer og format og leder efter artister som besidder et særpræg, en kant eller noget helt tredje, som skiller dem ud fra mængden.

Stefan Gejsing

Booker og medlem af musikgruppen, Roskilde Festival
Stefan Gejsing er tidligere musiker, men arbejder nu som booker og medlem af musikgruppen på nordens største festival, Roskilde Festival. Stefan har i de sidste 11 år stået for bookning af alle danske og nordiske artister på festivalen.

Søren Juncker

A&R, disco:wax og No3
Søren Juncker arbejder som A&R på pladeselskaberne disco:wax og No3. Her arbejder han til dagligt med et stort udvalg af både lokale og internationale artister. Søren er uddannet i musikproduktion fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i København og har en fortid som udøvende musiker og producer. Udover sit virke som A&R arbejder Søren som musikbooker for festivalen Musik i Lejet.

Rune Rasmussen

A&R, ArtPeople
Rune Rasmussen er 31 år og A&R hos ArtPeople, der huser en lang række danske artister som Barselona, Jada, Thøger Dixgaard, The Asteroids Galaxy Tour, Louis Rustum, Marwan, KIDD og Rasmus Seebach m.fl.. Rune er tidligere manager og har en fortid i diverse medie- og kulturrelaterede brancher.