Limelight Music – ny dansk streaming app.

Fri May 11th 13:30-14:30 | Room 4

Limelight er musikstreaming-appen til opdagelse af upcoming artister. Her bliver lytteren automatisk matchet med ny musik på baggrund af sin egen personlige smag.

Kom og bliv klogere på dette nye initiativ og mød folkene bag.

Mød: Anders Nygaard (stifter), Qadar Ahmed (stifter), Freja Becker Anthonsen (Head of Music Relations)

Præsenteret af Limelight Music i samarbejde med Promus & SPOT+

Anders Nygaard

Founder, Limelight Music
Anders Nygaard er den ene af de to stiftere af Limelight Music, og har ansvaret for forretningsudviklingen. Anders har en bachelor i Global Business Informatics fra IT-Universitetet i København. Hans passion ligger i, at undersøge hvordan forbrugeren opdager ny musik og hvordan man kan tænke anderledes og nyskabe tilgangen til opdagelsen af ny musik.

Qadar Ahmed

Founder, Limelight Music
Qadar Ahmed er den anden af de to stiftere af Limelight Music. Qadar har sammen med CTO, Emil Lauridsen, ansvaret for den tekniske udvikling af Limelight Music. Qadar er uddannet på IT-universitetet i København og har en bachelor i Global Business Informatics.

Freja Becker

Head of Music Relations, Limelight Music
Freja Becker har en bachelor i humanistisk teknologi fra Roskilde Universitet og sidder som Head of Music Relations i Limelight. Freja er drevet af en mission om, at gøre Limelight Music til en integreret del af den voksende DIY-bølge.