Let’s Talk Networking

Fri May 11th 12:00-13:00 | Room 4

”Networking er vigtigt.”

Den sætning kan få enhver musikbranche-interesseret til at sidde og nikke. Men networking er også et utroligt vagt begreb, som er svært at konkretisere. Med dette event vil vi afmystificere begrebet, og give dig svar på dine vigtigste networking spørgsmål:

Hvordan lærer man den danske musikbranche at kende? Hvordan bliver man en del af den? Hvordan får man kontakt til fremtidige samarbejdspartnere? Og hvad gør man, hvis man gerne vil udvide sin business eller sit musikervirke til udlandet?

Mød: Steffen Blaschke (Associate Professor, CBS), Cecilie Maria Nielsen (artist og sangskriver), Kristian Riis (CEO, NordicLA), Grith Wetterstein (HR Director, Sony Music Denmark)

Moderatorer: Caroline Ravn Andersen & Julia Bratland

Præsenteret af Caroline Ravn Andersen og Julia Bratland i samarbejde med Promus & SPOT+

Cecilie Maria Nielsen

Musiker
Cecilie Maria bor i New York City, hvor hun er i gang med at færdiggøre en master i Music Business på New York University. På den danske scene har Cecilie tidligere gjort sig bemærket som forsanger og bassist i rockbandet Taras. Cecilie er stadig aktiv musiker og ansat på et music marketing bureau i New York, der har specialiseret sig i at hjælpe internationale artister med marketingopgaver på det nordamerikanske marked.

Steffen Blaschke

Associate Professor i Organizational Communication, Copenhagen Business School
Dr. Steffen Blaschke er Associate Professor i Organizational Communication på Copenhagen Business School. Steffen er har i løbet af sin karriere været ansat og undervist på New York University, University of Hamburg og University of Bamberg. Hans organisations- og kommunikationsresearch er blevet publiceret i bl.a. Journal of Management Inquiry, Management Communication Quarterly og Organization Studies.

Kristian Riis

Founder, NordicLA
Kristian Riis er founder af NordicLA, der åbnede i oktober og som er et netværkshus for kreative nordiske aktører, der arbejder i Los Angeles. Kristians arbejdsområde i NordicLA er primært etablering og udvikling af nye samarbejdsaftaler. Kristian er desuden guitarist i bandet Nephew, og partner i management og konsulentvirksomheden, Volcano.

Grith Wetterstein

HR Director, Sony Music Denmark
Grith Wetterstein er HR Director hos Sony Music Denmark og arbejder dermed med en lang række interne opgaver, som bl.a. indbefatter personaleadministrative opgaver, ledersparring og udvikling af organisationen. Grith er derudover leder for funktioner i huset hos SONY, der hører under General Service og er PA for Managing Director, Henrik Daldorph.

Julia Aabjerg Bratland

Scout , Spinnup
Julia Aabjerg Bratland er uddannet i Music Industry fra University of Southern California og studerer nu International Business på Copenhagen Business School. Derudover er Julia scout for Universals digitale distributionsplatform Spinnup, praktikant med ansvar for accounts hos det svenske pladeselskab Today Is Vintage (LE SINNER, Rebstar, Saint), og Online Marketing Professional hos Abakion.

Caroline Ravn Andersen

Assistent Manager, Yellow Tag Management
Efter nogle år som sanger og sangskriver har Caroline efterhånden bevæget sig mere bag ved scenen og er for nyligt startet som Assistent Manager i Yellow Tag Management med artister som Alexander Oscar og Iris Gold. Caroline er desuden en del af dette års Royalties, som er et forløb for unge aktører i musikbranchen, og har også været med ind over UHØRT Festival det sidste års tid, nu som SoMe koordinator og kommunikationsansvarlig.