Let’s Talk Equality

Fri May 11th 16:00-17:00 | Room 12

Udsprunget af den allestedsnærværende debat om “kvinder i musik” vil vi med dette panel forsøge at drøfte ligestilling i musikindustrien.

Hvordan sikrer vi ønsket om ligestilling og diversitet når der også er en økonomisk bæredygtighed at tage stilling til i forhold til koncerter, festivaler og udgivelser.

Det vil panelet her forsøge at give nogle svar på.

Mød: Ali Sufi, manager og label ejer (Mellemfingamuzik), Esben Marcher, (sekretariatsleder, Dansk Live og tidligere programchef for SPOT), Anna Brink, (promoter, Live Nation), Stefan Gejsing (booker, Roskilde Festival), Jesper Frydenlund (bookingagent, 3rd Tsunami) Theis Petersen (Grøn Koncert, Muskelsvindfonden), Anne Sofie Jeremiassen (direktør, ArtPeople) & Rikke Andersen (spillestedsleder, Fermaten)

Moderator: Katrine Ring 

 

Præsenteret af 3rd Tsunami i samarbejde med Promus & SPOT+

Anna Brink

Koncertarrangør, Live Nation Danmark
Anna Brink arbejder for Live Nation Danmark som koncertarrangør. Siden starten af sin internationale karriere har Anna hovedsageligt koncentreret sig om at booke det største inden for urbane genre fra både UK og USA, men også lagt kræfter i at finde nye navne. Anna repræsenterer i dag en bred skare af udenlandske artister i Danmark herunder navne som Kendrick Lamar, Marcus & Martinus, Astrid S og Post Malone.

Jesper Frydenlund

Booking agent, 3rd Tsunami Agency
Booking agent hos 3rd Tsunami Agency. Jesper har i løbet af de seneste 15 år bl.a. repræsenteret artister som Sivas, Ukendt Kunstner, Noah Carter, Volbeat og været bagmand på projekter som MTV Headbangers Ball Tour, 1-Day Hardcore Showdown, The New Era Tour og Punk-And-Billy BASH! Jesper er kendt for at bryde med konventionerne og gå mod strømmen.

Stefan Gejsing

Booker, Roskilde Festival
Stefan Gejsing er tidligere musiker, men arbejder nu som booker og medlem af musikgruppen på nordens største festival, Roskilde Festival. Stefan har i de sidste 11 år stået for bookning af alle danske og nordiske artister på festivalen.

Katrine Ring

DJ, komponist, studievært
Katrine Ring er DJ, komponist og studievært. Hun har skabt en række compilations, remix-projekter og egne kompositioner, der musikalsk spænder over klassisk musik til electronica. Katrine har arbejdet som som musikjournalist på både P1 og P3 og var tilknyttet som anmelder på bl.a. Aktuelt, Berlingske, Gaffa, Nat & Dag og har ligeledes været kunst- og musiksagkyndig i en række råd og nævn i Danmark og Norden.

Esben Marcher

Sekretariatschef, Dansk Live
Esben Marcher er sekretariatschef i Dansk Live - interesseorganisation for spillesteder og festivaler. Esben har en baggrund i livemiljøet som arrangør og lydmand og har bl.a. arbejdet som kunstnerisk leder på Spillestedet Forbrændingen, ligesom han i perioden 2010-2017 var engageret i SPOT festival som ansvarlig for programlægningen.

Theis Petersen

Bookingansvarlig , Grøn Koncert
Theis Petersen er indsamlingschef i Muskelsvindfonden og har været bookingansvarlig for Grøn Koncert siden 2008. Han har 20 års erfaring med marketing, kultur & events bl.a. fra stillingen som marketingchef Aarhus Teater. Theis er uddannet Cand. Merch. Business, management og marketing.

Anne Sofie Jeremiassen

Direktør, ArtPeope
Anne Sofie Jeremiassen er direktør for ArtPeople Music som arbejder med danske artister i ind og udland. Hun har mange års erfaring med at arbejde på pladeselskab og har blandt andet arbejdet på Universal og Fake Diamond. Anne Sofie er uddannet i Music Management linien fra Rytmisk Musikkonservatorium i København.

Rikke Andersen

Spillestedsleder og booker, Fermaten
Rikke Andersen er uddannet cand.mag. i musik- og medievidenskab fra Aarhus Universitet. Hun har arbejdet 15 år i musikbranchen - først ansat hos pladeselskaberne Recart Music og Universal Music og senere som freelancer, hvor hun bl.a. har arbejdet med markedsføring af musikere og med i skabelsen af en lang række kulturprojekter, herunder opstarten af sangskrivercampen Aarhus Calling. I dag er hun ansat som spillestedsleder og booker på Fermaten i Herning, regionalt spillested for den midt- og vestjyske region.