Let€s Talk Data II

Sat May 12th 13:45-15:45 | Room 12

Musikforbruget har aldrig været større. Og vi har aldrig vidst så meget om  publikum, som vi gør i dag. Tænk fx på den “big data” som skabes, når millioner af mennesker hver dag streamer musik over hele verden. Hvis vi havde adgang til al den information, som faktisk findes, og ressourcerne til at analysere den, ville vi blive meget bedre til at nå vores publikum. Og spare masser af penge på vores markedsføring. Problemet er, at de færreste af os har adgangen og ressourcerne. Og – må vi være ærlige at sige – heller ikke de fornødne kompetencer. Men på nogle vigtige områder er der hjælp at hente. Også for musikere, sangskrivere og DIY-producenter. På seminaret “Let’s Talk Data” har vi samlet fire aktører, som præsenterer deres respektive tjenester, der på forskellig måde bidrager til en større grad af viden og transparens. De vil også give deres bud på den fremtidige udvikling på området.

 

Mød: Lars Ettrup (direktør for Linkfire), Niels Mosumgaard (formand, DPA og KODA), Helienne Lindvall (Head of Europe, Business & Songwriter relations hos Auddly.com), Jesper Skibsby (direktør, Warm)

Moderator: Jesper Bay (MusicMatters, direktør for DKK)

 

Præsenteret af Promus i samarbejde med SPOT+

Helienne Lindvall

Head of Business & Songwriter, Auddly
Helienne Lindvall is an award-winning professional songwriter, musician and music media writer. She's also Head of Business & Songwriter relations for the song data management platform Auddly, backed by hitmakers Max Martin and Abba’s Björn Ulvaeus. Helienne is Board Director of the British Academy of Songwriters, Composers and Authors (BASCA).

Jesper Skibsby

CEO & founder, WARM
Jesper Skibsby is the CEO & founder of WARM - the first large-scale radio monitoring service focusing on the individuals in the music industry. WARM delivers insights and realtime data about when and where songs are played on a radio station, anywhere in the world. Jesper is also a boardmember in DUP (association for independent record labels in Denmark).

Niels Mosumgaard

Sangskriver, kompinist, formand, DPA, KODA
Niels Mosumgaard, sangskriver og komponist, formand for Kodas bestyrelse, formand for DPAs bestyrelse. Har været tilknyttet GRD (Global Repertoire Database) som fast medlem af styregruppen og efter at det arbejde kuldsejlede været medlem af styregruppen og arbejdsgruppen i CISAC /Fasttracks arbejde med globale standarder for metadata for performing rights. Som bestyrelsesformand i Koda er digitale teknologier og nye muligheder et kerneområde.

Lars Ettrup

Medstifter og direktør, Linkfire
Lars Ettrup er medstifter og direktør i Linkfire, musikbranchens hurtigst voksende lanceringsplatform for musik. På rekordtid er Linkfire gået fra lille virksomhed på Nørrebro til 45 ansatte med afdelinger i 3 lande. I 2017 bistod Linkfire pladeselskaber og kunstnere med markedsføring af over 200.000 nye udgivelser og sendte mere end 400 millioner forbrugere til musiktjenester rundt omkring i verden. Fremtiden for Linkfire handler om Big Data og om at løse de komplekse udfordringer med der er med meta-, marketings- og salgsdata for bl.a. musikindustrien.

Jesper Bay

Direktør, MusicMatters og DKK
Jesper Bay Jesper Bay er direktør for Danske Koncert- og Kulturhuse, partner i produktionsselskabet Body Of Work, og løser endvidere opgaver i sin egen konsulentvirksomhed MusicMatters. Han er formand for bestyrelsen i og medejer af Bremen Teater og Hotel Cecil i København og underviser på Rytmisk Musikkonservatoriums. Jesper har tidligere været medlem af Musikudvalget i Aarhus Kommune, Statens Kunstråds Musikudvalg, Kommunikations- og Marketingdirektør for IFPI Danmark og haft ledende stillinger på pladeselskaberne Genlyd, BMG og Mega.