Dansk Live: De nye arrangører

Fri May 11th 10:00-11:30 | Room 4

Dansk Live indbyder til debat og diskussion af nutidens og fremtidens vilkår for nye arrangør i den danske musikbranches vækstlag.

Live-sektoren har historisk set altid været funderet i en Do-It-Yourself (DIY) vækstlagskultur, med et præg af anti-establishment forståelse. Dette grænsesøgende miljø fungerer ofte som et hands-on laboratorium for fritænkning samt eksperimentel tankegang og skaber plads til innovation og nytænkning, som inspiration for den etablerede livesektor. Samtidigt er vækstlagsmiljøet også præget af flygtige og diffuse tendenser, der muligvis skaber grobund for en svækket dialog med resten af musikbranchen.

Spiller det moderne vækstlags metoder, værktøjer samt praktiske DIY-tilgang sammen med den etablerede musikbranche, eller skal branchen omvendt forberede sig på forandring? Dette spørgsmål og mange flere, danner udgangspunktet temaet som Dansk Live ønsker at diskutere med et stærkt panel af nye unge arrangører i den danske musikbranche.

Mød:

Albert F. Helmig stifter af Aarhus Volume
Evrim Citirikkaya projektleder ved det turkise telt
Amanda Baun stifter af Back To Future Sounds
Jacob Kaarsberg medstifter af Honeyland Palace
Lio Talatinian Borggaard kurator ved Strøm

Præsenteret af Dansk Live i samarbejde med Promus & SPOT+

 

– – – 

Dansk Live: De Nye Arrangører #2

Hvordan kan spillestederne bedre understøtte byens nye arrangører.

 

Debatten tager udgangpunkt i en idé om en mentor-ordning, hvor spillestedet deler ud af deres støtte til arrangører i byen. En ordning der åbner op for et mere dynamisk spillested og hvor der konstant holdes gang i byens unge aktører – også udenfor spillestederne. Ordningen åbner også op for at unge arrangører ikke dræbes i en kunststøtte-ansøgning, hvor der skal skrives ind i en bestemt lingo og hvor baglandet kan være altafgørende. Der tages således potentielt hånd om det vækstlag, der skal arbejde for byen i en nær fremtid.

 

Mød:

Janus Mohr (In Orbit, Body2Body)

Rud Kjerstein (TAPE, Flux Festival)

Jeppe Berg (TAPE, Flux Festival)

Amira Gluhic (HQ)

Stine Kloster (Across The Floor)

 

Moderator: Esben Marcher

Evrim Citirikkaya

Projektleder og booker, det turkise telt
Evrim er projektleder og booker ved det turkise telt og har været tilknyttet, siden han var 15 ar. det turkise telt er blandt andet er en del af Aarhus Festuge og blev i 2016 karet til Byens Bedste Spillested af AOA. Evrim og det turkise telt afholder yderligere festivalen Roots&hybrid som en ny del af Spot Festival. Til dagligt læser han Æstetik og Kultur ved Aarhus Universitet.

Amanda Baun

Stifter, Back To Future Sounds
Amanda Baun er skaber af musikbureauet Back to Future Sounds, som hun stiftede i sommeren 2016 samtidig med, at hun dimitterede som cand. merc. kom. fra CBS. Back to Future Sounds er tænkt, som et musikbureau, der skal være en kombination mellem et musikselskab og kreativt bureau med en vision om at skabe merværdi af musik. Hos BTF Sounds arbejdes der på, at bryde grænserne for de traditionelle sociale aspekter, der omringer musik.

Albert Helmig

Stifter, Aarhus Volume
Albert er stifter af foreningen Aarhus Volume, der siden 2016 har afviklet Aarhus Volume Gadefestival. Gadefesten, der afholdes ved Godsbanen, er blandt de største i Aarhus. Herudover arbejder Albert bade ved Institut for X og Bureau Detours. Sideløbende producerer han koncerter, events og projekter og er vandt til at arbejde med millionbudgetter og flercifrede fondsansøgninger. I 2016 blev Albert tilmed karet til Arets Ildsjæl og var dermed den yngste modtager af prisen.