Sol over Aarhus og SPOT på musikken.

Et nysgerrigt, varmt og dedikeret publikum.

Hundredevis af professionelle, tilfredse, internationale gæster fra branche og medier med stor international bevågenhed til følge.

Flere end 1500 danske og nordiske sangskrivere, musikere, dj’s og performere på 280 showcases fra 38 scener i løbet af 3 døgn.
Udsolgt.

Er vi glade og tilfredse, spørger mange? Ja, det er vi!

Vi er glade, fordi musikken har været stærk, varieret og velvalgt. Og vi er tilfredse med, at vi har magtet at forberede og gennemføre et så stort og kompliceret arrangement. At vi endnu engang er lykkedes – både praktisk og økonomisk. En målrettet og vellykket samarbejdsstrategi, hvor ansvarlighed, kompetence og empati er udgangspunktet for al produktion og service. Dygtige medarbejdere, loyale samarbejdspartnere, myndigheder og sponsorer og flittige frivillige har alle ydet en kæmpe indsats for endnu en gang at løfte SPOT op til speciel og positiv begivenhed for mange.

SPOT formidler dansk og nordisk musik – støtter talent og udvikling og styrker og deler det kulturelle og erhvervsmæssige knowhow. For mange bands og solister er SPOT den første store eksamen overfor publikum og branche, og for publikum er SPOT en unik mulighed for at møde fremtidens stjerner. Den danske musikproduktion står stærkt både i kvalitet og diversitet.

Med den erfaring lukker vi ned for SPOT Festival 2017 og fokuserer nu på SPOT 2018, der finder sted fra den 9. – 13. maj.

Med varslede nedskæringer på den statslige støtte til SPOT, bliver vi udfordret på vores økonomiske grundlag og handlemuligheder, men vi vil lægge flid og alle kompetencer i at styrke og forbedre festivalen, hvor det er muligt. Initiativer, events og løsninger, der virker, skal ikke forandres for enhver pris, men SPOT har tradition for at arbejde fornyende både med formater, diversitet og indhold – den tradition holder vi fast i.

Tak til alle jer, der på forskellig vis har givet en hånd, ydet et bidrag eller på anden måde har bakket op om dansk og nordisk musik før, under og efter SPOT.

Vi ses i 2018.
Gunnar K. Madsen, leder af SPOT.

Foto: Michael B. Nielsen